Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding er den stadig den vigtigste faktor at mestre inden for SEO. Har du styr på din linkbuilding kan du effektivt genere mere trafik på din hjemmeside. Samtidig sikrer du, at dine hjemmesider kommer højere op på Googles resultatsider, hvilket er af afgørende betydning, da de fleste Google-brugere sjældent klikker sig længere end til side 5 eller 6.

Dog er linkbuilding også den sværeste af kategorierne inden for SEO og det er derfor af største nødvendighed, at man tilfører ens hjemmeside links af høj kvalitet. Det handler med andre ord ikke altid om kvantitet, men i højere grad om kvalitet af de links man bygger og ligger op på siden. Ét fremragende link, kan generere mere trafik end 100 dårlige. Det ved vi hos Artikelpuljen og derfor er det vores fornemste opgave i samarbejde med jeres virksomhed at sørge for, at jeres hjemmesider kun får tilknyttet links af høj kvalitet.

linkbuilding

Med den rigtige linkbuilding øger du den rigtige trafik ind på din side

Google har de seneste år udviklet flere skarpe algoritmer, der skal sørge for at rydde op i al spammen og de robotgenererede links, der flyder rundt på resultatsiderne. Derfor skal man også være ganske påpasselig, hvis man selv overvejer at kaste sig ud i en omgang seriøs linkbuilding til sin hjemmeside. Det sikreste er i stedet at lade en SEO-ekspert stå for linkbuildingen, så man sikrer sig at Google ikke straffer en for dårlige links. Hos Artikelpuljen hjælper vores dygtige medarbejdere dig gennem linkbuilding junglen og sørger for, at din hjemmeside får tilknyttet links af høj kvalitet og heraf øget trafik.

Kvalitets-links

Det sørger vores store database af kvalitetshjemmesider for. Hos Artikelpuljen arbejder vi nemlig ikke med spamming eller links, der er genereret via robotter. I stedet bruger vi vores kæmpe database af danske kvalitetshjemmesider, som du og din virksomhed vil komme til at nyde godt af, når I vælger en linkbuilding pakke fra Artikelpuljen. Vi har en række af engagerede medarbejdere, der sidder klar ved skærmen til at hjælpe.  Sammen kommer vi frem til, hvordan lige netop jeres virksomhed får det optimale resultat ud af at bruge vores ekspertise inden for linkbuilding.

Hos Artikelpuljen står vi gerne på mål for den høje kvalitet på vores links. Vi forstår vigtigheden af links af høj kvalitet og hvor vigtigt det er, i bestræbelserne på at generere den rigtige trafik ind på hjemmesiden. Derfor bygger vores dygtige medarbejdere også alle vores links selv. Dermed sikrer vi den højest mulige kvalitet, der i sidste ende vil komme jeres virksomhed til gode.

Linkbuilding strategi

Inden jeres virksomhed kaster sig over SEO og linkbuilding, er det vigtigt, at I har gjort jer nogle tanker om det resultat, I som virksomhed ønsker at få med. Hos Artikelpuljen har vi valgt ikke at benytte os af hurtigt og nemme links, da disse ofte er behæftede med stor risiko, når man bruger dem. I stedet udvælger vi i tæt samarbejde og dialog med jeres virksomhed de kvalitetslinks fra vores store database, der har størst relevans for jer og dermed generere mest trafik på jeres side. Vores databaser indeholder hjemmesider for mange forskellige faggrupper, så ønsker I en bred linkbuildingstrategi kan vi uden problemer hjælpe jer med det. Samtidig indeholder databasen også mange små og specifikke nicher. Det betyder, at I også har mulighed for at målrette jeres SEO og linkbuilding til lige præcis de erhvervsgrupper, der er relevante for jeres virksomhed. Artikelpuljen benytter sig desuden af egne autoritetssider, der sikrer en høj standard i arbejdet med linkbuilding-strategien for jeres virksomhed.

linkbuilding

Linkbuilding er den vigtigste men samtidig også den sværeste disciplin i SEO

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Virksomheder er forskellige og har derfor brug for forskellige strategier, når det kommer til linkbuilding og SEO. Det ved vi hos Artikelpuljen og derfor vil vi i samarbejde med jeres virksomhed, lægge os i selen for at skræddesy en linkbuildingpakke, der passer perfekt til størrelsen og ønskerne for jeres virksomhed. Vi har  flere forskellige linkbuilding-pakker, der kan læses mere om her.

Har du eventuelle spørgsmål inden et samarbejde om linkbuilding til din virksomhed startes op, kan du altid kontakte Artikelpuljen.

 

 

 

Kategori 1
kr 2000pcm
5 links
Kategori 2
Most Popular
kr 5000pcm
10 links
Kategori 3
kr 8000pcm
20 links