Priser

Priser på SEO-tekster

SEO-tekst til billige priser

Artikelpuljen leverer billige SEO-tekster inden for alle fagområder.

Gode SEO-tekster er vigtige og hos Artikelpuljen mener vi også, at gode tekster skal være til at betale, Vi har derfor lavet en meget overskuelig liste over hvad det koster at købe kvalitetstekster hos os. Derfor arbejder vi med en pris pr ord i 3 forskellige kategorier:

I Kategori 1 leverer I selv overskrift og H1, H2 og H3 tags samt de søgeord I gerne vil have inkluderet i jeres tekster.

I Kategori 2  leverer I H1, H2 og H3 tags, mens vi tager os af research og finder ud af hvilke søgeord der vil være gode for jeres SEO.

I Kategori 3 stiller vi vores bedste skribenter til rådighed. I får en tilbudsgående research og vi leverer både H1, H2 og H3 tags samt gode søgeord til gavn for jeres SEO.

Vi oplyser derfor altid  prisen  pr. ord. På den måde er det langt mere gennemskueligt og for jer vil der aldrig være nogle overraskelser når regningen kommer. På den måde sikrer vi et ærligt samarbejde fra start til slut.

Vores priser på artikler er som følgende: Alt efter hvor lang tid, eller hvor meget research emnet vil kræve, ligger vores priser inden for spektret 0,25 – 0,50 kr. pr. ord.

Det svarer til omkring 80-125 kr. for en tekst på 300 ord. 125–200 kr. for en tekst på 500 ord. I forhold til det danske marked, er det absolut konkurrencedygtige priser, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Hos Artikelpuljen tilbyder vi selvfølgelig rabatter hvis I bestiller store mængder tekster – vi laver allerhelst artikelpakker for at gøre det sjovt og inspirerende for begge parter!

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud.

 

 

Kategori 1
kr 0.25per ord
I leverer overskrift
I leverer H1, H2 og H3 tags
I leverer søgeord I ønsker i teksten
Kategori 2
Most Popular
kr 0.50per ord
I leverer overskrift
I levererer H1, H2 og H3 tags
Vi leverer research og gode søgeord til jeres SEO
Kategori 3
kr 1.00per ord
I får vores bedste skribenter
I får dybdegående research
Vi leverer H1, H2 og H3tags samt søgeord til SEO