SEO-Tekster

SEO-tekster

Gode SEO-tekster er af afgørende betydning for, at ens hjemmeside klarer sig godt. Men hvad er SEO-tekster egentlig for en størrelse og hvordan får man dem til at tage sig bedst ud.

Kort sagt handler SEO (Search Engine Optimization) om at få specifikke ord eller sætninger højere op på søgemaskinernes resultatlister og det er her den gode SEO-tekst kommer ind i billedet. Det er nemlig den, der skal få din hjemmeside højere op. SEO-tekster kan både optræde på den enkelte hjemmeside, man ønsker højere op eller

skrives på eksterne sider og blogs, hvorfra man ønsker sin hjemmeside fundet.

SEO-tekster

Med SEO-tekster opnår du forbedrede resultater på søgemaskinernes sider.

Hvor har SEO-tekster effekt?

En oplagt mulighed kunne for eksempel være at skrive et relevant indlæg på en forbrugerblok, der omhandler mobilabonnementer. Herfra linkes der så til din hjemmeside, hvor man kan skabe sig et overblik over de billigste mobilabonnementer i Danmark. En anden mulighed er at få teksten skrevet og produceret hos os på Artikelpuljen.

Vi er en flok engagerede skribenter, der brænder for at skrive. Vi er skarpe i researchen og hurtige på tasterne, så dig og dit firma opnår det bedste SEO-resultat. Samtidig står vi inde for et resultat, både du og firmaets kunder kan forstå.

Vi har målbar erfaring og ved at de rigtige SEO-tekster giver bedre effekt og højere resultater i søgemaskinerne. På nettet findes der i øjeblikket masser af diskussioner, hvor ekspert stiller spørgsmålstegn ved effekten af SEO. Det behøver vi ikke være en del af, for VI VED at bedre SEO-tekster, skaber bedre resultater! Tekster der indeholder links, tags og de rigtige fremhævninger, kommer højere op på resultatsiderne. Det er nemlig disse faktorer søgemaskinernes robotter udmåler, når de skal finde frem til, hvem der skal ligge øverst. Derfor er det vigtigt og derfor vil vi hjælpe dig og dit firma på rette vej.

Hvem bruger så SEO-tekster?

Artikelpuljen er et nyopstartet SEO-firma, men allerede nu har vi håndteret og forbedret SEO-tekster for adskillige firmaer i det danske erhvervsliv, heriblandt forskellige webshops og webportaler. Fælles for dem alle er at de gerne vil være så synlige så mulige uden at skulle betale ret meget for det og samtidig undgå at skulle benytte sig af Googles dyre løsning, Adwords-annoncer.

Artikelpuljen tilbyder flere forskellige strategier, når et firma skal optimeret deres SEO-tekster. Nogen gange maler vi med den brede pensel, så vi sikre os at alle relevante søgeområder afdækkes på området. Andre gange bruger vi mere tid på at afdække specifikke søgningsnicher, men det afhænger naturligvis af den effekt jeres firma ønsker.

Hvorfor vælge Artikelpuljen?

Hos Artikelpuljen sidder vores hold af dygtige skribenter altid klar til at hjælpe dig og dir firma. Vi sætter en ære i at gøre os umage, så lige netop jeres firma opnår bedre resultater via nye og forbedrede SEO-tekster. Samtidig er vores priser særdeles konkurrencedygtige set i forhold til resten af det danske marked. Du kan få en oversigt over vores priser, samt hvilke muligheder jeres firma har for bedre SEO her.

Vi glæder os til at hjælpe dig og dit firma med at forbedre jeres SEO uanset hvilken strategi I har brug for. Send en forespørgselsmail, så vi i fællesskab kan tage en snak om, hvad det præcis er, jeres virksomhed har brug for.

Bedre SEO-tekster

Vi har stor erfaring og målbare resultater med SEO-tekster